Tuesday, April 21, 2009

Mudahnya naik pangkat dalam UMNO

Teman mengapa rumah kita (umat islam) hampir 95% produk harioan dan makanan kita disedia orang KAFIR dan YAHUDI. Marilah kita bersama HPA milik Islam 100%. yang kini punyai hampir 250 Produk. serta mempunyai rangkaian makanan segera RFC.

JOM kita cintai produk Islam. tanamkan dalam minda mayasrakat kita:
Buat belian sekarang guna id : #334166.MY01 PAS KAWASAN MARANG
/ #287927.MY01 MOHD NOOR BIN ABDUL RAHMAN / #286273.MY01 MOHD ZUKI BIN MOHD ALI /#287925.MY01 ABDUL WAHAB BIN SIDEK / 287928.MY01 (NADHEERA BT GHANI) / #297991.MY01 ZUMRAH BT HUSNI(isteri Ust Badul amin). Anda akan mendapat harga pengedar. pilihlah salah satu ID. Anda boleh juga jadikan id ini sebagai penaja anda jika anda ingin aktif bersama HPA untuk jalankan FERDU KIFAYAH (EKONOMI)
jika ingin aktif secara online daftarkan di sini : http://hpa4online.com/index.php?id=mahadi
==========================================================

1.Semalam 19/4 YB Hamidah ADUN Sungai Rapat diberi anugerah Dato' daripada Sultan Perak.Tahniah! 2 bulan lepas dinaikkan pangkat daripada ADUN biasa menjadi EXCO kanan di bawah pentadbiran kerajaan pintu belakang Dr.Zambry.Selepas itu dilantik menjadi Ketua Wanita UMNO Perak.

2.Apa jasa Hamidah?Hanya pemegang diploma akaun.Dalam sidang DUN Perak pada November 08 beliau telah menimbulkan kekecohan di DUN Perak kerana mengungkapkan satu kenyataan menghina orang-orang India di Malaysia."Kalau jumpa orang India dan ular bunuh India dulu baru bunuh ular" kata Hamidah sehinggakan Tajul Rosli sebagai Ketua BN di DUN Perak ketika itu minta Hamidah pohon maaf kepada sidang.Jasa beliau yang lain adalah peranan di belakang tabir bagi membolehkan 3 ADUN PR belot menyokong UMNO/BN.

3.Walaupun bukan pemimpin yang terbukti bijak atau terpelajar tetapi kerana peranan kotor dan tebalnya fikrah perkauman yang beliau pamerkan tak pasal-pasal jadi orang besar UMNO Perak sekarang.Senangnya naik pangkat dalam UMNO!

4.Dalam UMNO Perak ramai lagi yang pandai dan berkebolehan tapi tak laku kerana kurang pandai mengampu.Contohnya ADUN Candan (Arkitek),ADUN Hulu Kinta (Peguam),ADUN Manjoi (Bekas Pegawai Kanan Kerajaan).Tak ade can mereka nak naik pangkat.Buang masa hidup dalam UMNO!!!!

http://www.hpa4online.com/index.php?id=mahadi

HPA Online Al-Fateh2u.Com Produk Halal Tanggungjawap Bersama