Wednesday, September 24, 2014

MB Terengganu Ucap Tahniah Kepada Adun Rhu Rendang

KUALA TERENGGANU – Menteri Besar Terengganu Dato’ Ahmad Razif Abdul Rahman mengucapkan tahniah kepada Ahli Dewan Undangan (ADUN) Rhu Rhu Rendang Dato’ Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang kerana pelantikan selaku Timbalan Presiden Kesatuan Ulamak Sedunia.
IMG-20140923-WA0030“bagi pihak kepimpinan negeri Terengganu, saya ucapkan tahiah kerana pelantikan sebagai Timbalan Pengerusi Kesatuan Ulamak Sedunia,”ucapnya
Beliau yang juga ADUN Seberang Takir berkata demikian sebagai mukaddimah menjawab soalan yang dikemukakan oleh ADUN Air Putih pada Sidang DUN di Wisma Darul Iman di sini hari ini..

IKLAN BERBAYAR - SMS [ IKLAN] send 0199910 5222
Nabi Muhammad bersbda,’’Rumah tanpa kurma bagai rumah tanpa makanan.’’ Diriwayatkan pula bahwa Nabi menyantap mentimun dengan kurma matang. (HR Abu Dawud). Nabi SAW pernah bersabda ; “Barang siapa yang mengikuti sunnahku, bererti dia cinta kepadaku. Dan barang siapa yang cinta kepada ku, maka akan masuk syurga bersamaku.”


BUNCIT?... MIGRAN??... STRESS??... KENCING MANIS??... GOUT??... BUASIR??... STROKE?? KEMBALI KPD PERUBATAN mengikut al-quran dan hadis... http://drsunnah.com