Tuesday, December 17, 2013

PAS Wujud Lajnah Khas Bencana

Biro tetap pengurusan bencana
Dalam sidang media itu juga, Mohamad mengumumkan pelantikan lantikan baru untuk jawatan dalam jawatankuasa Pusat PAS, seperti berikut: 


  • Asmuni Awi dilantik sebagai bendahari menggantikan Datuk Ahmad Yaakob yang memohon melepaskan jawatan kerana kesibukannya sebagai menteri besar dan pesuruhjaya PAS Kelantan.
  • Ahli Parlimen Kota Bharu Datuk Takiyuddin Hassan, bekas setiausaha Pemuda Khairul Faizi Ahmad Kamil dan bekas naib ketua Pemuda Raja Ahmad Iskandar Raja Yaacob dilantik sebagai penolong setiausaha.
  • Bekas pesuruhjaya PAS Anuar Tahir dilantik sebagai ahli jawatankuasa Pusat dan mengetuai Lajnah Pekerja.
Mohamad juga mengumumkan penubuhan Lajnah Pusat Pengurusan dan Bencana yang diketuai Naib Presiden Salahudin Ayub.

Katanya, ia dijadikan biro tetap dalam jawatankuasa PAS untuk menyelaras bencana alam yang berlaku.

.

IKLAN BERBAYAR - SMS [ IKLAN] send 013 991 0717


Nabi Muhammad bersbda,’’Rumah tanpa kurma bagai rumah tanpa makanan.’’ Diriwayatkan pula bahwa Nabi menyantap mentimun dengan kurma matang. (HR Abu Dawud). Nabi SAW pernah bersabda ; “Barang siapa yang mengikuti sunnahku, bererti dia cinta kepadaku. Dan barang siapa yang cinta kepada ku, maka akan masuk syurga bersamaku.”


BUNCIT?... MIGRAN??... STRESS??... KENCING MANIS??... GOUT??... BUASIR??... STROKE?? KEMBALI KPD PERUBATAN mengikut al-quran dan hadis... http://drusilastore.blogspot.com